tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Articole scolare

Va mai amintiti de emotiile de la inceputul anului scolar? Cum asteptati cu nerabdare sa va intoarceti la scoala, sa va revedeti colegii, sa mirositi caietele si cartile noi si sa cunoasteti profesorii?

Calendare personalizate

Calendarul se numara printre cele mai populare tipuri de produse poligrafice publicitare. Pot fi calendare de buzunar, calendare triptice, de birou sau de perete.

Pret hartie tipografica

Hartia tipografica a fost inventata pentru a obtine cele mai performante rezultate la tipar. Inaintea ei exista doar hartia simpla, cu porozitate mare, pe care azi o cunoastem sub numele general de hartie offset. 

Pret formulare fiscale

Dupa ce v-ati deschis o firma trebuie sa va informati cu privire la actele necesare dupa infiintarea acesteia. Este vorba desigur de formulare fiscale si registre.

Pret imprimate medicale

Un cabinet medical nu poate functiona fara aceste imprimate medicale si de aceea este indicat sa gasiti cel mai bun furnizor pentru tipizate medicale care sa va ofere cele mai bune preturi si cea mai buna calitate.

Pret tipizate scolare

Documentele scolare sau tipizatele pentru uz didactic au un rol foarte important in desfasurarea normala a activitatii din unitatile de invatamant. De la cataloage si condica de prezenta si pana la carnetul de elev, toate pot fi cumparate de la noi, asigurandu-va de calitatea si promptitudinea noastra.

Jocuri Lego City

Existente pe piata de aproximativ 50 de ani jucariile lego au reusit sa se pastreze la fel ca unele din cele mai atractive jucarii pentru copii. Aparitia tipului acestuia de jucarii se intinde pe mai multi ani. Inceputul se naste din Danemarca la fabrica unui tamplar care devine un maestru in jucarii de lemn...

Joc Lego Friends

Aceste jucarii au rolul de a le stimula imaginatia copiilor si de a ii determina sa fie creativi. Este recomandat sa le gasiti jucarii cat mai interesante si tocmai de aceea au aparut tot felul de figurine Lego.