tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Calendare personalizate

Cititi si despre hartia pe care sunt printate calendarele.

Calendarul se numara printre cele mai populare tipuri de produse poligrafice publicitare. Pot fi calendare de buzunar, calendare triptice, de birou sau de perete.

Pentru a vedea toate produsele noastre accesati pagina Papetarie.

Calendarul de buzunar este un suvenir universal special ce poate fi oferit singur sau impreuna cu alte materiale promotionale. Calendarul de buzunar este necesar pe parcursul intregului an si este compact si usor de folosit.

Pentru mai multe informatii accesati paginile utilizarea calendarelor in promovare, calendare cadou si calendare de birou.

Calendare personalizate

Calendarele triptice includ o mare varietate de calendare de perete, pe suprafata carora este afisata o grila calendaristica trimestriala. Functionalitatea si comoditatea calendarelor triptice asigura acestora o popularitate stabila printre utilizatori, acesta fiind un motiv pentru care in majoritatea cazurilor cu ajutorul lor se realizeaza publicitatea corporativa. Pentru a confectiona calendare se utilizeaza trei blocuri calendaristice si o clapeta personalizabila prinse cu spirala. Pe blocul calendaristic se adauga pentru comoditate un cursor care sa indice data curenta.

Calendarele de perete pot fi utilizate si ca elemente de decor si fac parte din categoria suvenirelor de prestigiu ce au drept scop mentinerea imaginii pozitive a companiei.

Calendarele de perete cu imagini sunt alcatuite din 13 foi de format A3 si 12 file ale blocului interior. Ca si format, un calendar de perete poate fi de tip “Portrait” sau “Landscape”. Filele calendarului se unesc cu ajutorul a doua spirale metalice in care este introdus un dispoziv de agatare cu ajutorul caruia calendarul sta pe perete.

Calendarul de masa este nu doar un instrument de lucru ci si un element al ambiantei de lucru. Se afla in permanenta la vedere si informatia publicitara plasata pe el se memoreaza mai repede.