tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Livrare

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii utilizand serviciul de curierat rapid, neexistand kilometri suplimentari indiferent de localitate.

Tarife de transport:

  • Daca valoarea comenzii este intre 0-100 lei transportul este 30 lei.
  • Daca valoarea comenzii este intre 100-150 lei transportul este 20 lei.
  • Daca valoarea comenzii este intre 150-200 lei transportul este 10 lei.       

Comanda cu o valoare mai mare de 200 lei beneficiaza de transport gratuit pe intreg teritoriul tarii, dar acesta nu se refera si la valoarea cumulata a mai multor produse.

Comanda, care nu depaseste valoarea de 200 lei, nu beneficiaza de transport gratuit, acesta fiind  suportat de catre client.

In cazuri speciale, chiar daca valoarea produsului depaseste 200 lei, iar gabaritul acestuia depaseste 20 kg, la preturile de transport se va adauga o taxa suplimentara.

Termenul de executie se estimeaza pentru fiecare comanda in parte.

 Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii si a predarii catre curier, de luni pana vineri (exceptand sarbatorile legale) in intervalul orar 09-17.

In perioada august-septembrie, din cauza cresterii numarului comenzilor, termenul de livrare se poate prelungi  pana la 3 saptamani la comenzile de tipizate scolare si pana la 4-5 zile la celelalte produse. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

Daca, in interval de 10 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, sau acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.

 

Returnarea Produselor

Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania Hiperborea Impex. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura, pe adresa specificata de unul dintre colegii nostri, CU  OBLIGATIA SUPORTARII CHELTUIELILOR DE TRANSPORT OCAZIONATE CU LIVRAREA PRODUSULUI.

Returnarea trebuie sa se faca in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, produsele trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, sa nu prezinte modificari fizice, semne de uzura, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare. Cheltuielile legate de transportul produsului vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a reexpedia produsul clientului, pe cheltuiala acestuia, nereturnandui-se contravaloarea produsului.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza prin transfer bancar intr-un cont IBAN valid specificat de catre cumparator.