tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Jocuri Lego City

Click pe Jocuri Lego City pentru a vedea produsele.

Un fabricant danez de jucarii inventeaza in 1932 o caramida din plastic care poate sa creeze diverse modele. De la aceste piese se naste grupul de jucarii lego.

Existente pe piata de aproximativ 50 de ani jucariile lego au reusit sa se pastreze la fel ca unele din cele mai atractive jucarii pentru copii. Aparitia tipului acestuia de jucarii se intinde pe mai multi ani. Inceputul se naste din Danemarca la fabrica unui tamplar care devine un maestru in jucarii de lemn.

Jocuri Lego City

In anul 1947 compania isi diversifica produsele cu o gama vasta de jucarii din plastic urmand ca dupa 2 ani sa apara primele jucarii lego. Chiar daca la origine jucariile lego nu aveau nimic din ce stim noi ca sunt astazi, ele au marcat succesul pe care Lego il cunoaste de cativa ani buni.

Dezvoltarea jucariilor lego a continuat in mod treptat. Fiul tamplarului care le-a produs a venit cu ideea de a crea un sistem de joaca pornind de la asamblarea jucariilor lego. Acest sistem a reprezentat primul set de jucarii lego din istorie.

In anul 1962 jucariile lego patrund pe piata americana unde nu se bucura de un succes asa de mare. Cu toate acestea in anul 1966 seturile de lego devin preferatele copiilor americani care incep sa construiasca masini, camioane, avioane, cladiri, vapoare.

3 ani mai tarziu sunt introduse pe piata si copiii mai mari si adolescentii sunt atrasi. In anul 1998 s-a lansat si Lego Scala Planet, un set destinat fetelor care contine atat caramizi lego traditionale, cat si papusi si accesorii de imbracaminte.

Simplitatea imbinarii si rezistenta au fost atuurile care i-a determinat pe copii si pe parinti sa iubeasca aceste jucarii. In prezent este estimat ca nu sunt magazine de jucarii pentru copii care sa nu lucreze cu marca aceasta. Celebrele figurine sunt apreciate chiar si de adulti.