tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Calendare personalizate – cadouri speciale

Sfarsitul de an este de obicei luna in care trebuie sa facem schimbari in ceea ce priveste materialele promotionale. Cele mai multe companii pregatesc cadouri, printre care se numara si calendarele promotionale.

Pentru mai multe informatii accesati pagina Calendare.

Majoritatea materialelor tipografice care sunt oferite cadou de catre companii, in preajma sarbatorilor de iarna sunt calendarele personalizate, fie ca sunt de birou, de buzunar sau de perete. Fiind obiecte cat se poate de utile va asigurati ca atunci cand oferiti calendare ca si materiale promotionale mesajul va ajunge exact acolo unde trebuie. Spre deosebire de alte obiecte promotionale care sunt oferite la sfarsit de an, aceste calendare asigura utilizarea indelungata, indiferent de locul in care sunt pastrate, si cu cat sunt utilizate mai mult cu atat mesajul de pe ele va ajunge la mai multe persoane.

Pentru persoanele care doresc calendare, dar nu au idee despre partea grafica si nu stiu exact cum vor sa arate, propunem o serie de modele de calendare, ce se pot adapta usor in orice context, atat social cat si business.

Pentru sarbatorile de iarana, brosurile si flyerele se inlocuiesc cu calendare mici de buzunar. Folosirea calendarului de buzunar in locul flyerelor reprezeinta o alegere strategica. Clientii pastreaza calendarele mai ales pentru utilitatea practica pe care o au.

Mesajele pe care le treceti pe calendarele personalizate raman la latitudinea dumneavoastra, si va reamintim ca, atunci cand un mesaj este mai vizibil si o idee este mai atractiv prezentata, acestea vor ajunge mai repede in atentia persoanelor care utilizeaza calendarul.