tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Pret tipizate scolare

Documentele scolare sau tipizatele pentru uz didactic au un rol foarte important in desfasurarea normala a activitatii din unitatile de invatamant. De la cataloage si condica de prezenta si pana la carnetul de elev, toate pot fi cumparate de la noi, asigurandu-va de calitatea si promptitudinea noastra.

Pentru a vedea toate produsele noastre accesati pagina Tipizate scolare.

Oferim inventivitate, flexibilitate, produse utile, preturi rezonabile si alte avantaje specifice fiecarei oferte si relatiei client-furnizor.

Cititi si despre articole scolare.

Cataloagele respecta machetele standardizate de Minister, oferind scolii posibilitatea de a alege formatul de prezentare in functie de preferinte si de buget.

Cataloagele se tiparesc pe hartie groasa pentru a impiedica intinderea scrisului cu cerneala. Foile se prind pe coperta prin coasere.

Pret tipizate scolare

Carnetul de elev este destinat fiecarui ciclu de invatamant, inclusiv pentru elevii din clasa pregatitoare si au un design placut. Sunt tiparite pe hartie groasa, au coperti color si au inscrise disciplinele specificate.

Carnetele de note trebuie sa aiba un design rezistent pentru a face fata la uzura fizica intensa cauzata de tinerea permanenta a carnetului in ghiozdan sau in buzunar.

Legitimatiile de elev simple sunt accesorii utile care dovedesc cu eleganta calitatea de elev, in mijloacele de transport, in scoala sau in alte situatii si se pot inlocui anual.

Condicile de prezenta pentru cadrele didactice, format A3, se pot comanda cu coperti duplex, groase sau invelite cu tapet de legatorie avand o rezistenta sporita la exploatare.