tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Pret imprimate medicale

Pentru a vedea produsele accesati Imprimate medicale.

Cabinetul Medical Individual este diferit de un SRL care practica medicina, din punct de vedere al modului de infiintare. Primul pas este obtinerea autorizatiei de la Colegiul Medicilor din judetul in care se va afla sediul cabinetului medical individual.

Cititi si despre tipizate scolare.

Pret imprimate medicale

In termen de maxim 30 de zile de la depunerea actelor Colegiul Medicilor va va anunta definitivarea certificatului de avizare a infiintarii cabinetului medical si din acel moment documentul va putea fi ridicat de la sediu. Daca nu primiti acordul inspectorului, taxele de avizare trebuie platite din nou la urmatoarea solicitare de avizare.

Cu acest certificat si cu restul actelor trebuie sa va prezentati la Directia de Sanatate Publica judeteana pentru inscrierea in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale.

Indiferent ce tip de cabinet medical aveti, dupa infiintare veti avea nevoie intodeauna de imprimate medicale si formulare tipizate. Acestea va sunt necesare pentru eliberarea retetelor, a scutirilor si adeverintelor medicale, pentru scrisori medicale si pentru eliberarea de chitante.

Un cabinet medical nu poate functiona fara aceste imprimate medicale si de aceea este indicat sa gasiti cel mai bun furnizor pentru tipizate medicale care sa va ofere cele mai bune preturi si cea mai buna calitate.