tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Pret hartie tipografica

Pentru a vedea toate produsele noastre accesati pagina Hartie tipografica.

Hartia tipografica a fost inventata pentru a obtine cele mai performante rezultate la tipar. Inaintea ei exista doar hartia simpla, cu porozitate mare, pe care azi o cunoastem sub numele general de hartie offset. Pe hartia cretata cu pana la trei straturi, pigmentii din cerneala tipografica raman concentrati pe suprafata neteda si culorile par vii, avand un contrast puternic si o definitie neta, in timp ce pe hartia cu porozitate mare cerneala este dispersata in volumul hartiei, obtinandu-se nuante palide, puncte de raster si margini difuze.

Cititi si despre formulare fiscale.

Pret hartie tipografica

Cerneala se usuca mai repede pe hartia tipografica decat pe cea offset, fapt ce poate fi un atu in cazul in care lucrati contra timp. Hartia offset este putin mai ieftina decat hartia tipografica si da impresia unei hartii cu textura naturala.

Atunci cand alegeti hartie tipografica mata trebuie sa stiti ca si pe acest tip de hartie partea printata va fi lucioasa. Ambele tipuri de hartie, mata si lucioasa, au acelasi pret. Avantajul dat de hartia lucioasa este acela ca cerneala se va usca mai repede decat pe cea mata si lucrarea va intra in proces de finisare mai devreme.

Hartia si cartoanele tipografice sunt pretentioase. Exista si cartoane si hartie speciala pentru antete, carti de vizita, felicitari, coperte de brosuri si mape. Acestea sunt produse in diverse nuante si sunt de tipul offset, poroase, comportandu-se bine la deformari mecanice cum ar fi timbrul sec. Pot sa aiba striatii, imprimeuri in relief, si pot integra in compozitie diverse alte materiale care sa le innobileze, precum pulberi metalice, flori, sidef sau materie vegetala uscata.