tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Joc Lego Friends

Tinerii din ziua de azi stau ore in sir lipiti de ecranele calculatoarelor si tabletelor pentru a isi petrece timpul cu jocurile video. Cu toate acestea se pare ca unele jucarii traditionale nu au pierdut nicmi din puterea lor in ciuda exploziei tehnologice si electronice.

Jocurile Lego sunt numite de expertii din domeniul jocurilor si jucariilor din Marea Britanie, cele mai utilizate jucarii din toate timpurile, datorita combinatiei de distractie, creativitate si valoare ca si pret pentru cumparare. Jocul de Scrabble s-a calsat cel de al doilea pe lista urmati fiind de farfuriile zburatoare Frisbee si jocul Monopoly.

Joc Lego Friends

Cutiile cu Lego dispar imediat din magazine, mai ales inainte de Craciun. Este clar modul in care copiii selecteaza jucariile. Sunt influentati de filme, de jocuri sau de parinti, declara expertii in jucarii pentru copii.

Lego este o linie de jucarii de constructie care sunt facute din plastic si sunt fabricate de catre Grupul Lego, o companie privata care are sediul in Danemarca in orasul Billund.

Totul a inceput in atelierul lui Ole Kirk Christiansen, un tamplar din Billund, Danemarca, ce facea jucarii din lemn. In anul 1934, compania sa a ajuns sa fie numita Lego, derivat din daneza, de la cuvantul leg godt care inseamna joaca bine.

Grupul Lego a inceput fabricarea acestor caramizi de jucarie in anul 1949. De atunci filialele Leg au aparut la nivel mondial. Au fost create jocuri, filme si concursuri, si sase parcuri de distractie Legoland. Pana in luna iulie 2015, au fost produse 600 de miliarde de piese de Lego, si din februarie 2015, Lego inlocuieste marca Ferrari ca marca cea mai puternica din lume.

Acest post este dedicat unora din cele mai iubite jucarii ale copiilor sunt caramizile Lego, si copiii isi fac adevarate colectii de astfel de jucarii.

Aceste jucarii au rolul de a le stimula imaginatia copiilor si de a ii determina sa fie creativi. Este recomandat sa le gasiti jucarii cat mai interesante si tocmai de aceea au aparut tot felul de figurine Lego, din care micutii au posibilitatea sa construiasca. Din fericire exista modele de Lego pentru aproape toate varstele si de aceea acestea sunt cele mai bune cadouri pe care le puteti face unui copil cu diverse ocazii.

Incercati sa oferiti un set Lego Friends unui copil si veti vedea cat de incantat va fi.

Avantajele oferite de jocurile Lego in dezvoltarea copilului

Jocurile Lego sunt realizate si comercializate pe varste si, in functie de cat de mare este copilul, exista jocuri mai complexe sau mai putin avansate. Se recomanda cumpararea unui Lego potrivit pentru ca micutul sa se dezvolte armonios si sa nu se chinuie sa construiasca ceva prea complicat pentru el. Exista chiar si jocuri Lego pentru adulti cu mii de piese si imbinari ciudate, care trebuie construie doar urmand schema aferenta. Lego-urile pentru copiii au rolul de a ii stimula pe acestia si de a ii ajuta sa invete si sa deprinda miscari fine, o mai buna coordonare si aptitudinea de a pune cap la cap piesele. 

Ulterior, dupa ce jocul a fost construit, copilul poate crea scenarii cu jucaria obtinuta. De asemenea, cele mai multe astfel de jucarii au mai multe moduri de a fi asamblate si combinate astfel incat sa fie obtinute jucarii diferite si moduri diferite de folosire. In jurul aceleiasi cutii de Lego pot fi facute mai multe scenarii importante.