tipizate imprimate papetarie

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Calendare personalizate

Calendarul se numara printre cele mai populare tipuri de produse poligrafice publicitare. Pot fi calendare de buzunar, calendare triptice, de birou sau de perete.

Calendarul de buzunar este un suvenir universal special ce poate fi oferit singur sau impreuna cu alte materiale promotionale. Calendarul de buzunar este necesar pe parcursul intregului an si este compact si usor de folosit.

Calendare personalizate

 

Calendarele triptice includ o mare varietate de calendare de perete, pe suprafata carora este afisata o grila calendaristica trimestriala. Functionalitatea si comoditatea calendarelor triptice asigura acestora o popularitate stabila printre utilizatori, acesta fiind un motiv pentru care in majoritatea cazurilor cu ajutorul lor se realizeaza publicitatea corporativa. Pentru a confectiona calendare se utilizeaza trei blocuri calendaristice si o clapeta personalizabila prinse cu spirala. Pe blocul calendaristic se adauga pentru comoditate un cursor care sa indice data curenta.

Calendarele de perete pot fi utilizate si ca elemente de decor si fac parte din categoria suvenirelor de prestigiu ce au drept scop mentinerea imaginii pozitive a companiei.

Calendarele de perete cu imagini sunt alcatuite din 13 foi de format A3 si 12 file ale blocului interior. Ca si format, un calendar de perete poate fi de tip “Portrait” sau “Landscape”. Filele calendarului se unesc cu ajutorul a doua spirale metalice in care este introdus un dispoziv de agatare cu ajutorul caruia calendarul sta pe perete.

Calendarul de masa este nu doar un instrument de lucru ci si un element al ambiantei de lucru. Se afla in permanenta la vedere si informatia publicitara plasata pe el se memoreaza mai repede.

Avantajele calendarelor personalizate pentru campanii de promovare

Calendarele personalizate ofera foarte multe avantaje in campanii de promovare si sunt apreciate la scara larga de numeroase companii de publicitate, dar si de destinatarii unor astfel de cadouri corporate.

Un calendar personalizat de cea mai buna calitate va fi pastrat in geanta pentru foarte mult timp. Acele calendare mici, care intra cu usurinta in portofel vor fi folosite in cele mai diverse spatii si vor duce elementele tale de branding in atentia unui numar considerabil de persoane.

Acest lucru implica si faptul ca mesajul tau promotional va ajunge in atentia unui public mai mare, ceea ce este dezirabil.

De asemenea, calendarele de birou sau de perete personalizate sunt o solutie buna atat in domeniul promovarii cat si pentru cadouri personalizate sau pentru decodarea propriei case si, respectiv, decorarea propriului birou.

Intr-o cladire de birouri unde sunt folosite calendarele personalizate va fi creat acel sentiment unitar foarte important pe care toti utilizatorii il apreciaza. Un alt aspect de care este bine sa se tina cont sunt elementele folosite in personalizare. Pentru un cadou se pot folosi imagini ale persoanei respective sau pozele de grup si amintirile frumoase.

Pentru calendarele oferite publicului tinta din campania de promovare, este recomandat sa fie utilizate elementele de brand alaturi de imagini tematice interesante, care sa determine utilizatorul sa foloseasca respectivul calendar pe post de obiect decorativ. Calendarele sunt atat obiecte utile cat si obiecte estetice atunci cand sunt facute corect si ar trebui sa profiti de aceste doua aspecte importante.